У Лопатині відремонтували гуртожиток, де живуть 100 вимушених переселенців

У Лопатині відремонтували гуртожиток, де живуть 100 вимушених переселенців

Скерували на це майже 12 млн грн з обласного бюджету. Під час ремонту врахували потреби людей з інвалідністю.

У гуртожитку філії Добротвірського професійного ліцею у Лопатині зробили капітальний ремонт. Про це на своїй сторінці написав голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

У цій філії навчаються 300 учнів за професіями будівельного, електротехнічного та кулінарного напрямів. Серед здобувачів освіти є діти-сироти та діти з інвалідністю. Гуртожиток ліцею також прийняв на тимчасове проживання понад 100 вимушених переселенців.

“Старі дерев’яні вікна, аварійний дах, застарілі інженерні мережі, відсутність вентиляції, гідроізоляції, що зумовило виникнення грибка на стінах та підлозі. Такими донедавна були умови проживання у гуртожитку філії Добротвірського професійного ліцею у Лопатині”, — зазначив Максим Козицький.

“Щоб учні та ВПО проживали у гідних умовах, в межах Програми реалізації пріоритетних інфраструктурних проєктів у Львівській області ми розпочали капітальний ремонт будівлі. Скерували на це майже 12 млн грн з обласного бюджету”, — йдеться у повідомленні.

Під час ремонту врахували потреби людей з інвалідністю. Завдяки БФ “Право на захист” та БО “Людина в біді” гуртожиток забезпечили побутовою технікою, білизною і посудом.

“Цей обʼєкт – один з-понад 20, які ми запланували відремонтувати цьогоріч у межах Програми”, - написав Максим Козицький.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності