На Львівщині засудили солдата, який вистрілив з револьвера у ногу знайомому

На Львівщині засудили солдата, який вистрілив з револьвера у ногу знайомому

Суддя замінив чотири роки реального терміну на умовне покарання

Кам'янка-бузький районний суд Львівської області виніс вирок солдату, який хуліганив у стані алкогольного сп’яніння, зокрема, стріляв з револьвера у громадському місці, а також поранив свого знайомого в ногу. Військового визнали винним і призначили йому чотири роки ув’язнення, проте суддя замінив їх на два роки іспитового терміну

Як йдеться в оприлюдненому 6 жовтня вироку суду, у травні солдат Сергій Чухонкін у нетверезому стані, перебуваючи в громадському місці порушив громадський спокій. “Голосно кричав, використовуючи ненормативну лексику, здійснював неодноразові безцільні хаотичні постріли у повітря і землю з належного йому револьверу моделі «PROFI 4,5» кал. 4 мм (Флобера), який не являється вогнепальною зброєю чим порушував спокій місцевих мешканців”, — йдеться у вироку.

Коли солдат Чухонкін помітив на вулиці свого знайомого, вирішив вистрілити йому в ногу. “Приставив належний йому револьвер до лівої ступні, яка була взута у відкритий гумовий капець, та здійснив один постріл з револьвера у ногу потерпілого, в результаті чого заподіяв йому тілесне ушкодження у вигляді кульового поранення лівої стопи”, — розписано у матеріалах справи.

Потерпілий викликав поліцію і лише вони змогли зупинити хулігана, який продовжував хаотично стріляти на вулиці.

На суді солдат правопорушення визнав повністю, щиро розкаявся та повністю визнав вину, уточнив, що з потерпілим вони вже помирилися. Натомість потерпілий чоловік просив обвинуваченого суворо не карати. Кам'янка-бузький районний суд визнав солдата Сергія Чухонкіна винним і призначив йому чотири роки ув’язнення, замінивши їх на два роки іспитового строку. Револьвер у солдата, а також 15 набоїв вилучили в дохід держави.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності