66 молодих самбірчан готуються до участі в місцевому самоврядуванні

66 молодих самбірчан готуються до участі в місцевому самоврядуванні

Вони навчалися як вести молодіжну політику, проєктний менеджмент, фандрейзинг та експертний SMM

Теперішнє і майбутнє Самбірського району: 66 молодих лідерів з усіх громад Самбірщини взяли участь у молодіжно-освітньому таборі «SamCamp». Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Упродовж 4,5 днів вони отримували знання, необхідні для активної участі в місцевому самоврядуванні та для створення молодіжних рад при громадах. Йдеться про молодіжну політику, проєктний менеджмент, фандрейзинг та експертний SMM.

“Уся ця молодь вже зараз активно проявляє себе у громадській діяльності, освіті, культурі та спорті. Дякую за вашу небайдужість та позицію. Бажаю лише примножувати цей запал. Держава потребує таких нових молодих лідерів, як ви!

Табір відбувся завдяки співпраці Самбірської РВА, ЮНІСЕФ та ГО «Включайся». Провели його у Центрі національно-патріотичного виховання імені Кирила Осьмака у Сприні.

Україна буде процвітати тільки зі сильними та самодостатніми громадами і розумними й активними людьми у них. Дякую організаторам події, які вже зараз роблять важливий внесок у благополучне завтра для Самбірщини”, - написав Максим Козицький.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності