Вся інформація про можливості для ветеранів тепер зібрана на одній платформі — Козицький

Вся інформація про можливості для ветеранів тепер зібрана на одній платформі — Козицький

На офіційному сайті Львівської ОВА з’явилася вкладка «Захиснику та Захисниці»

Львівська обласна військова адміністрація напрацювала Концепцію підтримки захисників та захисниць у нашій області. Усю актуальну інформацію про різні пропозиціїі зібрали на одній платформі.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Започаткувати бізнес, здобути нову професію, пройти якісну фізичну та психологічну реабілітацію, стати рушієм позитивних змін у своїй громаді – щоб таких перспектив для наших воїнів було більше, Львівська ОВА напрацювала Концепцію підтримки для військових.

На офіційному сайті Львівської ОВА з’явилася вкладка «Захиснику та Захисниці». Усю актуальну інформацію про різні пропозиції для реалізації на Львівщині зібрали на одній платформі.

Можливості для ветеранів на Львівщині: передайте цю інформацію нашим захисникам та захисницям, а також членам їхніх сімей✔️Започаткувати бізнес, здобути нову професію, пройти якісну фізичну та психологічну реабілітацію, стати рушієм позитивних змін у своїй громаді – щоб таких перспектив для наших воїнів було більше, Львівська ОВА напрацювала Концепцію підтримки Захисників та Захисниць у нашій області. 📍Для зручності оборонців на офіційному сайті Львівської ОВА з’явилася вкладка «Захиснику та Захисниці». Усю актуальну інформацію про різні пропозиції для реалізації на Львівщині зібрали на одній платформі: https://loda.gov.ua/project/70266❕Шановні захисники та захисниці, маєте ідеї – заповнюйте анкету у блоці «Активний ветеран».

Posted by Максим Козицький on Wednesday, August 16, 2023

Заповнити анкету можна у блоці «Активний ветеран».

Нагадаємо, за Програмою ООН із відновлення та розбудови миру, ветерани війни з інвалідністю мають можливість навчатись у закладах професійної освіти Львівщини із подальшим працевлаштуванням на підприємствах області. Програма діє постійно, тож обмежень щодо строків реєстрації немає.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності