Лідери за туристичним збором: Львівщина у 2022 році заробила понад 41 млн грн

Фото: LVIV.MEDIA

Львівська область – одна з провідних в Україні в розвитку туризму

У Львові в рамках форуму «Бізнес з душею та бізнес для душі» зібрались близько двох сотень представників туристичної галузі та бізнесу зі західних областей України та столиці.

Про це 28 квітня у Facebook повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

За його словами, Львівська область – одна з провідних в Україні в розвитку туризму.

«Станом на сьогодні ми не можемо прийняти велику кількість відвідувачів, але продовжуємо працювати над розвитком галузі і ділитись досвідом з всіма охочими. Наш регіон став лідером в Україні за сумою туристичного збору у 2022 році – це понад 41 млн грн, на 79% більше в порівнянні з 2021 роком. Дякую бізнесу за такі показники. Дякую за те, що ви інвестуєте в Україну, створюєте робочі місця та сплачуєте податки. Я б хотів побажати усім представникам галузі гостинності розвитку. Адже незабаром ми будемо демонстрували всьому світу якісний сервіс», – зазначив очільник Львівської ОВА.

Він додав, що важливо, щоб туристична галузь розвивалась уже зараз, а люди отримували якісні послуги фізичного відпочинку та емоційного відновлення, оздоровлення й реабілітації.

«Туризм формує обличчя держави як для іноземців, так і для українських відпочивальників. Ми знаємо свою цінність, свої переваги та сильні сторони. Потрібно розвивати і примножувати їх. Можете розраховувати на підтримку Львівської ОВА на цьому шляху», – сказав Максим Козицький.

Нагадаємо, про те, як адаптуються до нових реалій готелі та відпочинкові комплекси Львівщини, читайте у матеріалі LVIV.MEDIA.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності