Новий завод та е-квитки на міжміських маршрутах: головні новини Львівщини за минулу добу

Новий завод та е-квитки на міжміських маршрутах: головні новини Львівщини за минулу добу

Важливі події 28 липня

  • У Львівській області планують збудувати завод за 27 млн євро. Кошти отримають в кредит від голландського інвестиційного фонду «Invest International», а будівництвом займеться промислово-будівельна група «Ковальська».
  • Львівщина першою в Україні впроваджує електронний квиток на міжміських маршрутах. Цей процес не простий. Адже на міжміських маршрутах немає єдиного тарифу перевезень, а ціна квитка залежить від відстані.
  • У Львові впровадять шкільні ліги зі ще двох видів спорту: легкої атлетики і чирлідингу. Тепер у новому навчальному році планують провести шкільні ліги вже з 5 видів спорту. Торік вперше в школах міста відбувались шкільні ліги з футзалу, баскетболу та волейболу.
  • У Львові працівники регіонального ландшафтного парку «Знесіння» очищають та облаштовують ставок у Малому кар’єрі.
  • Напередодні Дня пам’яті Захисників України, загиблих за незалежність і свободу нашої країни, у різних областях, зокрема й на Львівщині, відбудеться патріотичний забіг «Шаную Воїнів, біжу за Героїв України». Забіг запланували на 26 серпня.

Нагадаємо, у суботу, 22 липня, стало відомо про кінець процесу декомунізації у Стрийській громаді. У селі Семигинів знесли останній радянський памʼятник.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності