На Самбірщині покарали охоронця сільської ради, який ухилився від призову

суд
Фото: Freepik

Чоловіку призначили випробувальний термін

Самбірський міськрайонний суд Львівської області виніс вирок охоронцю Бісковицької сільської ради, який ухилився від призову на військову службу.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Зазначається, що чоловік прибув 13 грудня 2022-го до призовної дільниці та пройшов військово-лікарську комісію, якою визнаний здоровим та придатним до проходження військової служби.

Надалі, 13 лютого цього року, чоловік прибув до ТЦК та СП де з метою ухилення від призову на військову службу під час мобілізації, без поважних причин, відмовився від проходження військової служби.

До суду надійшла угода про визнання винуватості, укладена між прокурором Самбірської окружної прокуратури Львівської області та обвинуваченим, яку затвердив суд. Його визнали винним в ухиленні від призову на військову службу та призначили 3 роки позбавлення волі. Однак його звільнили від відбування покарання призначивши 1 рік випробувального терміну.

Нагадаємо, Яворівський районний суд покарав солдата за відмову їхати на фронт. Зазначається, 11 січня 2023 року отримавши законний наказ командира щодо вибуття до району виконання завдань, обвинувачений відкрито відмовився його виконувати, чим вчинив злочин.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності