Погрожував ножем колишній дружині: у Дрогобичі чоловіка покарали громадськими роботами

Ніж
Фото: Freepik

Чоловік систематично ображав свою ексдружину та погрожував їй

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області покарав чоловіка, який погрожував колишній дружині ножем, громадськими роботами.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Зазначається, що чоловік є уродженцем смт Підбуж та має на утриманні чотирьох неповнолітніх дітей. Наприкінці жовтня 2022 року, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік вчинив стосовно колишньої дружини, з якою проживає в одному приміщенні, домашнє насильство.

Він ображав жінку нецензурними словами та погрожував ножем, який взяв зі столу. Як зазначається, згідно з висновком судово-психологічної експертизи, такі дії викликали у неї пригнічений настрій, тривогу, напруження та відчуття безпорадності.

Окрім того, чоловік скоїв домашнє насильство стосовно колишньої дружини 6 квітня цього року. Він гнобив її, принижував гідність жінки та знову погрожував кухонним ножем.

Чоловік та потерпіла уклали угоду про примирення, яку затвердив суд. Чоловіка визнали винним у домашньому насильстві та призначили громадські роботи на строк 240 годин.

Нагадаємо, Трускавецький міський суд Львівської області визнав винним та посадив до в'язниці на 3 роки та 6 місяців 34-річного мешканця Борислава, який у березні 2023 року під час конфлікту на АЗС «ОККО» в Трускавці погрожував підірвати гранату.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності