На Львівщині посадили за ґрати мешканця Борислава, який погрожував гранатою на АЗС

зловмисник

Інцидент стався у березні 2023-го

Трускавецький міський суд Львівської області визнав винним та посадив до в'язниці на 3 роки та 6 місяців 34-річного мешканця Борислава, який у березні 2023 року під час конфлікту на АЗС «ОККО» в Трускавці погрожував підірвати гранату.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Зазначається, що в ніч на 9 березня обвинувачений, перебуваючи на АЗС «ОККО» в місті Трускавець, у стані алкогольного сп'яніння вступив у словесну перепалку з групою незнайомих йому осіб. Під час конфлікту він дістав ручну гранату РГД-5 та погрожував її підірвати.

Побачивши правоохоронців, що прибули на місце події, чоловік викрутив з гранати запал та викинув їх. У суді чоловік свою вину у вчиненні злочину визнав повністю.

Зважаючи на наявність невідбутого покарання за вироком Сихівського районного суду м. Львова від 5 березня 2018 року, Трускавецький міський суд Львівської області призначив йому покарання у вигляді 3 років та 6 місяців позбавлення волі.

Нагадаємо, нещодавно Червоноградський міський суд Львівської області виніс вирок чоловіку, який побив жінку на прохідній комунального підприємства. Під час конфлікту чоловік двічі вдарив жінку почергово долонями обох рук по обличчю. Далі, продовжуючи сварку, він схопив її за волосся та став тягнути у різні сторони.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності