На Львівщині перебуває Надзвичайний і Повноважний посол Канади в Україні

На Львівщині перебуває Надзвичайний і Повноважний посол Канади в Україні

Голова Львівської ОВА Максим Козицький та Посол Канади вшанували пам'ять наших захисників на Личаківському кладовищі

На Львівщині із візитом перебуває Надзвичайний і Повноважний посол Канади в Україні Лариса Ґаладза.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Зазначається, що станом на зараз лише на Львівщині реалізовують два українсько-канадські проєкти, вартістю близько 45 млн канадських доларів. Це ініціативи з підтримки молочного бізнесу й впровадження реформ у сферах врядування та економічного розвитку. В рамках місії UNIFIER канадські військовослужбовці провели навчання для 36 тисяч українських воїнів.

“Цінуємо всю надану допомогу й підтримку від наших надійних союзників, партнерів та друзів із Канади. Вдячність вам від всього українського народу ”, — наголосив Козицький.

Пані Посол наголосила, що Канада береже спільну історію та плідну співпрацю з нашою державою і продовжуватиме свою непохитну підтримку України.

В межах візиту разом з Надзвичайним і Повноважним Послом Канади в Україні Ларисою Ґаладзою на Личаківському кладовищі вшанували пам'ять наших захисників та захисниць й українських діячів, пов'язаних з Канадою.

Нагадаємо, 10 червня президент України та премє’р-міністр Канади ухвалили декларацію, у якій Оттава підтримала набуття членства України в НАТО, щойно це дозволять умови.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності