Канада продовжила програму підтримки українських біженців

Канада

Ті, хто має візу CUAET зможе вирушити до Канади до 31 березня 2024 року

Міністерство імміграції, біженців та громадянства Канади оголосило про продовження програми дії Канадсько-українського дозволу на екстренні поїздки (CUAET).

Про це повідомляє пресслужба уряду Канади.

Так, українці та члени їх сімей зможуть до 15 липня 2023 року безкоштовно подавати заявку на отримання візи CUAET за кордоном безкоштовно. Ті, хто має візу CUAET зможе вирушити до Канади до 31 березня 2024 року.

Українці, які вже мають візу та перебувають у Канаді, можуть до 31 березня 2024 року безкоштовно продовжити або змінити свій тимчасовий статус за допомогою цих заходів.

Також українцям й надалі надаватимуть одноразову тимчасову фінансову підтримку та потребуючи можуть скористатися послугою екстренного житла на термін до 2-х тижнів.

Нагадаємо, Агентство ООН у справах біженців відновило реєстрацію на отримання грошової допомоги для переселенців і постраждалих від війни осіб. На допомогу можуть розраховувати люди, які раніше не отримували виплат від міжнародних організацій і мають дохід менший ніж 5400 гривень на місяць. У пріоритеті – найбільш незахищені верстви населення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності