У Бориславі посадили за ґрати чоловіка, який зламав руку своїй сестрі

домашнє насильство
Фото: Freepik

Кривдник вже був раніше судимий

Бориславський міський суд Львівської області виніс вирок вже раніше судимому чоловіку, який під час сварки побив сестру та зламав їй руку.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Чоловік був у стані алкогольного сп’яніння. Перебуваючи у квартирі між обвинуваченим та його сестрою стався конфлікт, під час якого він вирішив її побити.

Кривдник вдарив жінку правою ногою в живіт, а коли потерпіла почала закривати своє тіло руками, він вдарив її двічі ногою у китицю правої руки. Внаслідок ударів жінка отримала закритий перелом основи першої зап’ястної кістки правої китиці.

У суді чоловік свою вину у скоєному визнав повністю та розкаявся у вчиненому. Також він просив суд суворо не карати та обрати мінімальну міру покарання.

Обираючи покарання суд врахував, що обвинувачений вже був раніше судимий. Його визнали винним у завданні тілесних ушкоджень середньої тяжкості та призначили покарання у виді позбавлення волі на строк 1 рік.

Однак суд частково приєднав невідбуту частину покарання за вироком Бориславського міського суду Львівської області від 3 лютого 2022 року та визначив остаточне покарання у виді позбавлення волі на строк 3 роки 1 місяць.

Нагадаємо, нещодавно Сихівський районний суд м. Львова виніс вирок чоловіку, який через шум у сусідній квартирі побив жінку.  Як пояснив у суді чоловік, конфлікт з потерпілою у нього триває вже 8 років. Перебуваючи на подвір’ї будинку він не стримався та вдарив жінку кулаком в обличчя.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності