У Золочеві посадили за ґрати чоловіка, який жорстоко зарізав людину

суд
Фото: Freepik

Зловмиснику призначили 7 років позбавлення волі

Золочівський районний суд Львівської області виніс вирок чоловіку, який побив та потім 8 разів вдарив ножем людину.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Вбивство сталося 19 листопада 2022 року. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, на ґрунті раптово виниклого конфлікту, обвинувачений почав бити потерпілого руками по тілу. Після цього він взяв з підлоги на кухні декілька ножів, якими почергово почав завдавати удари в різні ділянки тіла.

Внаслідок ударів потерпілий отримав близько 8 ударів у ділянку грудей, шиї та лівої кисті, що призвело до масивної зовнішньої й внутрішньої крововтрати, набряку головного мозку, внаслідок чого настала смерть.

У суді чоловік свою вину у скоєному визнав повністю та пояснив, що між ним і потерпілим виник конфлікт з побутових причин. Він розкаявся у вчиненому та просив суворо не карати.

Розглянувши матеріали справи, суд визнав чоловіка винним в умисному вбивстві та призначив покарання у виді 7 років позбавлення волі. Також суд ухвалив стягнути з нього витрати за проведення судових експертиз у розмірі 14,3 тис. грн.  

Нагадаємо, на Львівщині чоловік намагався відвернути від себе підозру у вбивстві співмешканки. Його затримали правоохоронці. Спочатку затриманий повідомив правоохоронцям, що знайшов жінку вже мертвою, коли повернувся додому. Проте, після того як поліцейські встановили, що ввечері зловмисник сварився з загиблою, виявили докази його причетності до вбивства, а службовий собака розшукав знаряддя скоєння злочину, чоловік зізнався у вчиненому.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності