Вбив та намагався уникнути покарання: на Львівщині затримали зловмисника

Чоловіку загрожує ув’язнення на строк від семи до п’ятнадцяти років

Чоловіку загрожує ув’язнення на строк від семи до п’ятнадцяти років

На Львівщині чоловік намагався відвернути від себе підозру у вбивстві співмешканки. Його затримали правоохоронці.

Про це повідомляє пресслужба поліції Львівщини.

Спочатку затриманий повідомив правоохоронцям, що знайшов жінку вже мертвою, коли повернувся додому. Проте, після того як поліцейські встановили, що ввечері зловмисник сварився з загиблою, виявили докази його причетності до вбивства, а службовий собака розшукав знаряддя скоєння злочину, чоловік зізнався у вчиненому.

44-річний житель одного з сіл Яворівського району повідомив, що він виявив тіло своєї співмешканки з ознаками насильницької смерті, коли повернувся додому. жінка померла внаслідок з ножового поранення.

Знаряддя скоєння злочину на місці події не було. Співмешканець загиблої стверджував, що до вбивства він не причетний.

Правоохоронці встановили, що зловмисник часто сварився з жінкою, а у помешканні та на вулиці виявили ознаки того, що він намагався знищити докази, які вказували на його причетність до вчинення злочину. Невдовзі службовий пес розшукав ніж, яким скоїли вбивство, на смітнику за будинком.

Після цього чоловік зізнався у вбивстві.

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні умисного вбивства. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, на Прикарпатті чоловік отримав 10 в’язниці за вбивство військового. Під час сварки 40-річний чоловік ножем наніс удар військовослужбовцю у грудну клітку, поранивши серце. Через декілька годин потерпілий від отриманих травм помер у лікарні.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності