На Львівщині чоловік відбувся умовним терміном за зберігання наркотиків та набоїв

зброя
Фото: Freepik

Суд призначив 1 рік випробувального терміну

Сколівський районний суд Львівської області обрав покарання у вигляді одного року іспитового строку мешканцю Стрийського району, який вирощував коноплю щонайменше протягом двох років у себе вдома та зберігав боєприпаси.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Зазначається, чоловік в період з травня 2019 року до травня 2021 року з метою власного вживання вирощував рослини коноплі, котрі надалі зберігав у морозильній камері холодильника.

Під час обшуку в його помешканні працівниками відділення поліції №3 Стрийського районного управління ГУНП окрім коноплі було виявлено в серванті залишки амфетаміну, який, за словами обвинуваченого, він придбав у невідомого чоловіка неподалік вокзалу у місті Сколе.

Окрім того, в чоловіка виявили 45 патронів калібрів 7,62х53мм, 7,92х57мм, 5,45х39мм та 7,62х25 мм, які обвинувачений зберігав у ванній кімнаті своєї квартири. За його словами, він знайшов їх восени 2020 року в лісі поруч села Нижня Рожанка за допомогою металошукача.

22 червня 2023 року Сколівський районний суд Львівської області визнав чоловіка винним та призначив покарання у вигляді трьох років позбавлення волі, замінивши відбування основного покарання іспитовим строком один рік.

Нагадаємо, у Львові судитимуть 34-річного чоловіка, який незаконно придбав та зберігав боєприпаси, вогнепальну зброю, вибухові речовини та наркотики. Зберігав боєприпаси зловмисник за місцем свого проживання та роботи — у ритуальному бюро у Львові.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності