На Львівщині судили чоловіка, який зберігав вдома боєприпаси

Йому призначили 1 рік випробувального терміну

Сколівський районний суд Львівської області виніс вирок чоловіку, який зберігав вдома патрони до спортивної та мисливської нарізної зброї.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №453/446/23.

Встановлено, що чоловік, перебуваючи між населеними пунктами с. Коростів та с. Козьова Стрийського району, знайшов паперову коробку, у якій були 50 патронів до спортивної та мисливської нарізної вогнепальної зброї.

Далі обвинувачений, не маючи дозволу на придбання, перевезення, зберігання та використання зброї, знайдені ним патрони незаконно зберігав за місцем свого проживання. Боєприпаси в чоловіка виявили та вилучили під час обшуків у січні 2023 року.

Розглянувши матеріали справи, суд визнав чоловіка винним у незаконному поводженні зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Йому призначили 3 роки позбавлення волі, однак звільнили від відбування покарання. призначивши 1 рік випробувального терміну.  

Нагадаємо, раніше на Львівщині судили митника, який незаконно зберігав вдома боєприпаси. Під час обшуків у березні 2015 року в будинку чоловіка виявили та вилучили набої з маркуванням на гільзах «9 mm P.A.Knall» в кількості 17 штук і набої з маркуванням на гільзах «RWS 9 mm P.A.Knall» у кількості 8 штук. Зокрема, боєприпаси були виготовлені саморобним способом із використанням гільз до шумових набоїв заводського виготовлення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності