«Згідний на будь-яке покарання, аби не йти в армію»: на Львівщині судили ще одного ухилянта

військовий квиток

Чоловіку призначили випробувальний термін

Кам’янка-Бузький районний суд Львівської області виніс вирок чоловіку, який через паніку не прийшов у військкомат.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Зазначається, що чоловік має звання солдата рядового складу. 1 лютого цього року він отримав повістку, однак 2 лютого він не прибув на відправлення для проходження військової служби до військової частини.

У суді чоловік пояснив, що він є військовозобов’язаним, у зв’язку з чим йому було вручено повістку для з’явлення у військкомат. По повістці він пройшов медкомісію, де його було визнано придатним для військової служби. Однак далі у військкомат він не з’явився, оскільки в нього була паніка.

Також він зазначив, що не бажає служити в армії у зв’язку з тим, що не хоче нашкодити людей. Окрім того, чоловік був згодний на будь-яке покарання, аби не йти до армії.

Розглядаючи матеріали справи, суд визнав чоловіка винним в ухиленні від призову на військову службу та призначив покарання у виді позбавлення волі на 3 роки. Однак його звільнили від відбування призначеного покарання призначивши 2 рови випробувального терміну.

Нагадаємо, на Львівщині викрили та повідомили про підозру завідувачці одного із відділень та старшій медичній сестрі поліклінічного відділення однієї із центральних районних лікарень області у зловживанні впливом. За даними слідства, службові особи вимагали 5 500 доларів США хабаря за встановлення групи інвалідності.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності