Прикинувся багатодітним батьком: на Львівщині покарали ще одного ухилянта

кордон

Чоловік заплатить 11,9 тис. грн штрафу

Мостиський районний суд Львівської області покарав чоловіка, який підробив документи багатодітного батька аби виїхати за кордон.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Зазначається, що чоловік знайшов в інтернеті нотаріально завірені копії свідоцтв про народження дітей, в яких були проставлені реквізити та печатка Печерського районного у місті Києві відділу реєстрації актів цивільного стану Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції та приватного нотаріуса.  

Він вніс у знайдені свідоцтва вигадані анкетні дані дітей та матері, і свої анкетні дані у графі «батько».  Вже 24 серпня ухилянт надав підроблені документи про те, що він є батьком трьох дітей, інспектору прикордонної служби у пункті пропуску «Шегині».

Чоловік подав заяву у якій визнав свою вину у скоєному. Суд визнав його винним та призначив покарання у виді штрафу розміром 11,9 тис. гривень.

Нагадаємо, у квітні на одному із пунктів пропуску Львівщини водій автівки намагався незаконно переправити за кордон військовозобов’язаного чоловіка. Щоб уникнути митного контролю чоловік надав вказівку одному з пасажирів сховатись в багажнику.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності