Загинув неповнолітній хлопець: на Львівщині винесли вирок 21-річному водію за смертельну аварію

аварія
Фото: Головне управління Національної поліції у Львівській області

У суді чоловік свою вину у скоєному визнав

Золочівський районний суд Львівської області виніс вирок водію, який скоїв смертельну аварію у якій загинув 17-річний хлопець.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Аварія сталася 19 лютого у м. Глиняни. 21-річний водій автомобіля «ВАЗ 2101» рухався у стані алкогольного сп’яніння по вул. Перемишлянській у напрямку с. Якторів. Він був неуважний, не стежив за дорогою, виїхав за межі проїзної частини та в’їхав у електричну опору. Внаслідок аварії 17-річний пасажир автомобіля загинув на місці події.

У суді чоловік свою вину у скоєному визнав повністю, щиро розкаявся та вказав, що зробив для себе належні висновки.

Потерпіла у суді вказала, що має намір стягнути моральну та матеріальну шкоду, завдану внаслідок аварії. Також зазначила, що обвинувачений частково відшкодував їй частину моральної шкоди, що не включає страхові виплати.

Розглянувши матеріали справи, суд визнав чоловіка винним у порушенні правил дорожнього руху особами, які керують у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть. Йому призначили 6 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк 10 років. Також суд ухвалив стягнути з нього у дохід держави 3,7 тис. грн витрат на залучення експерта.   

Нагадаємо, на Львівщині посадили за ґрати водія, який п’яним збив свого родича на смерть. Аварія сталася у с. Великі Дідушичі. Чоловік керував автомобілем Peugeot Partner у стані алкогольного сп’яніння. Він не обрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням, втратив контроль над рухом автомобіля та рухаючись в стані бокового заносу, виїхав на узбіччя де збив на смерть велосипедиста.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності