У Львові пройде Західноукраїнський експортний форум

Обговорюватимуть експорт в країни ЄС

8 червня 2023 року у Львові відбудеться Західноукраїнський експортний форум – майданчик для презентації експортного потенціалу і обговорення українського експорту в країни ЄС та нові ринки.

Протягом події учасники зможуть долучитись до панельних дискусій з провідними українськими та закордонними фахівцями, а також обговорити нові угоди про вільну торгівлю, промисловий розвиток, логістичні питання та інші актуальні теми. Представники бізнесу матимуть змогу презентувати свою продукцію в зоні Бізнес ЕКСПО. Також під час форуму будуть презентовані інструменти підтримки експортерів на державному, регіональному рівні та від донорських організацій.

У роботі форуму візьмуть участь Міністерка економіки України – Юлія Свириденко, очільник Львівської обласної військової адміністрації – Максим Козицький , Надзвичайний і Повноважний Посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні Анка Фельдгузен, Надзвичайний і Повноважний Посол Австрії в Україні – Арад Бенкьо , Постійний представник ПРООН в Україні – Яко Сільє.

Очікується понад 500 гостей з восьми західних областей України: експортери, представники уряду, влади, державних установ, іноземного бізнесу та бізнес спільноти.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності