• Головна
  • Україна
  • У Києві школярі на лідерський форум одягнули піонерські краватки: чому так трапилося

У Києві школярі на лідерський форум одягнули піонерські краватки: чому так трапилося

У Києві школярі на лідерський форум одягнули піонерські краватки: чому так трапилося

Все списали на невдале освітлення і невмілого фотографа

У Печерському районі Києва провели «Лідерський форум» для учнів шкіл. На фото заходу одяг дітей прикрашають яскраво-червоні краватки, дуж схожі на піонерські.

Про це пише «Українська правда. Життя».

Світлину та опис події опублікували на офіційній сторінці Печерської районної державної адміністрації міста Києва  у Facebook.

Згодом допис з інформацією про проведення «Лідерського форуму» видалили.

У пресслужбі Печерської районної державної адміністрації запевнили, що вказівки видаляти інформацію ніхто не надавав, а деталі події з’ясують. Інформації про пояснення вибору стилю одягу дітей не надали. Порекомендували телефонувати у відділ освіти. Там попросили надіслати  офіційний запит.

У відповідь на обурені коментарі користувачів соцмереж на зразок, чому діти у формі, яка нагадує стрій піонерів, учнівське самоврядування «ПЕРЛ» опублікувало пояснення ситуації.

«Хочемо зауважити, що краватки, в яких ми виступали  –  коралового кольору і якщо комусь здалось, що вони червоні  –  це просто невдале освітлення приміщення, бо наш фотограф теж підліток і тільки вчиться», – написали активісти.

Як зазначили у відділі Управління освіти та інноваційного розвитку, освітню зустріч проводили для ознайомлення школярів з роботою учнівського самоврядування Печерської Елітної Ради Лідерів, а також для залучення дітей до участі в громадській діяльності.

Нагадаємо, у Міносвіти розповіли про переваги запровадження 12-річної освіти у школах. За словами урядовців, 11-річне шкільне навчання залишилося лише в Росії та Білорусі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності