На потреби армії передали понад 330 тисяч пачок сигарет зі Львівщини на майже 10 млн грн

На потреби армії передали понад 330 тисяч пачок сигарет зі Львівщини на майже 10 млн грн

Цигарки відправили у вісім військових частин

Зі Львівщини на потреби Збройних Сил України передали 330 000 пачок сигарет, які вилучили у ході розслідування злочину. Їх орієнтовна вартість – близько 10 млн грн.

Про це повідомили у прокуратурі Львівщини.

Під час досудового розслідування за фактом вчинення злочину у сфері незаконного обігу підакцизних товарів на потреби Збройних Сил України передано 330 000 пачок сигарет фільтром, які відповідають державним стандартам якості. Їх орієнтовна вартість становить близько 10 млн грн.

«Ці товари були вилучені та арештовані в ході проведення обшуків у межах кримінального провадження за фактом придбання, зберігання та транспортування незаконно виготовлених підакцизних товарів в якому на теперішній час здійснено повідомлення про підозру», - йдеться у повідомленні.

Натомість суддя розпорядився передати вилучені сигарети на потреби армії. Зокрема, їх отримали представники восьми військових частин Збройних Сил України.

Наразі у кримінальному провадженні проведено всі необхідні слідчі дії, вирішується питання про закінчення досудового розслідування шляхом скерування обвинувального акту до суду.

Нагадаємо, львівські бізнесмени Григорій Козловський та Олександр Свіщов вийшли з переліку засновників ТОВ «Винниківська тютюнова фабрика» та передали колишньому власнику Руслану Бицькому.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності