Пенсіонерам Львівщини на виплати спрямували понад 1,6 млрд гривень

гроші

На Львівщини є 662,3 тис. отримувачів пенсії

Станом на 12 травня пенсіонерам Львівщини на пенсійні виплати спрямували 1,6 млрд гривень.

Про це повідомляють у Львівській обласній військовій адміністрації.

Зокрема, на виплати пенсій спрямували 52,6% місячної потреби. Окрім того, на виплати житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу у травні спрямували 173,7 млн грн, на страхові виплати – 172,9 млн грн. Серед іншого, на оплату лікарняних було спрямовано 48,5 млн грн.

Зазначається, що на Львівщини на обліку перебуває 662,3 тис. одержувачів пенсій. З них 33,6 тис. осіб є пенсіонерами силових відомств. Також в області є 102,8 тис. одержувачів житлових субсидій, 76,3 тис. одержувачів пільг та 15,1 тис. одержувачів страхових виплат.

Цього місяця Головне управління Пенсійного фонду України у Львівській області надало 31,5 тис. послуг.

Нагадаємо, Уряд спростив механізм виплати українських пенсій і грошових допомог для українців, які тимчасово проживають за кордоном. Тепер подати заяву про виплату чи зміну способу виплати пенсії або грошової допомоги можна в електронній формі разом з віддаленим відкриттям поточного рахунку, Також передбачена можливість відновити без приїзду до України виплату пенсії, яка була припинена у період воєнного стану.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності