• Головна
  • Новини Львівщини
  • Гуманітарні склади на Львівщині та безкоштовні пластичні операції: Максим Козицький підсумував тиждень, який минає

Гуманітарні склади на Львівщині та безкоштовні пластичні операції: Максим Козицький підсумував тиждень, який минає

Гуманітарні склади на Львівщині та безкоштовні пластичні операції:  Максим Козицький підсумував тиждень, який минає

Львівщину з робочим візитом відвідав заступник Голови НАЗК Артем Ситник

Детективи Територіального управління БЕБ виявили на Львівщині складські приміщення, заповнені товарами, які мають ознаки гуманітарних вантажів. Серед них – харчі, дитячі товари, постільна білизна, ковдри, засоби гігієни, побутова хімія, одяг. Це тисячі піддонів.

Про це на своїй сторінці у Telegram написав голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Щоб завезти цей вантаж, знадобилося кілька десятків вантажівок. Слідчі дії тривають. Детективи БЕБ встановлюють коло осіб, які можуть бути причетними до незаконної оборудки.

Упродовж тижня американські фахівці, які спеціалізуються на пластичній та реконструктивній хірургії обличчя, безкоштовно провели у Львівській області 26 операцій для тих, хто постраждав через напад Рoсiї. Зробили це в межах проєкту Face to Face. До місії готувалися три місяці. Оперували як військових, так і цивільних. Деякі втручання тривали близько 15 годин, лікарям вдалося не лише відновити людям обличчя, а й повернути можливість нормально харчуватися та говорити. У 5 випадках операції передбачали роботу з мікросудинами. Також в межах місії провели складні реконструкції лицевого скелета з використанням персоналізованих надрукованих титанових 3D імплантів.

За підтримки Львівської ОВА 200 пар зможуть отримати безкоштовні інноваційні препарати від європейського виробника для стимуляції суперовуляції. Допомогу для пар із безпліддям у Львівській області вперше надають у межах Комплексної програми підтримки галузі охорони здоров’я.

Львівщину з робочим візитом відвідав заступник Голови НАЗК Артем Ситник. Домовились про співпрацю Львівської ОВА та НАЗК у протидії корупції.

Львівська ОВА розпочала співпрацю у сфері обміну даними з органами виконавчої влади у нашій області.

На Львівщині розпочали співпрацю зі Всеукраїнською радою реанімації та екстреної медичної допомоги, щоб підвищувати кваліфікацію людей, які надають медичну допомогу постраждалим внаслідок надзвичайних ситуацій, і навчати тих, хто, зважаючи на свою професію, має знати, як надати невідкладну меддопомогу.

Департамент охорони здоров’я Львівської ОВА подав у Міністерство охорони здоров’я пропозиції щодо формування спроможної мережі медзакладів.

36 студентів закладів вищої освіти Львівської області отримуватимуть академічні стипендії Кабінету Міністрів та Президента України.

Для 50 очільників департаментів, управлінь і відділів Львівської ОВА та працівників, які комунікують з журналістами від імені цих структурних підрозділів, провели одноденний курс «Людською мовою», щоб покращити якість їхніх виступів у ЗМІ. Знаннями ділились досвідчені журналісти та редактори. На проведення цього курсу не витратили жодної копійки з кишень платників податків. Детальніше: https://bit.ly/420Ugt6

Донори, які здадуть кров у Львівському обласному центрі служби крові упродовж травня, можуть отримати сертифікат на візит у музеї чи театри Львівщини.

На Гарячу лінію Львівської області від початку повномасштабної війни надійшло майже 127 тисяч звернень. Найчастіше телефонують щодо питань комунального господарства, соцзахисту, допомоги ВПО й транспорту. Номери Гарячої лінії Львівської області – 112 та 032 259 60 31. Покликання на чат-боти Гарячої лінії.

Нагадаємо, 29 квітня голова Львівської ОВА Максим Козицький провідав наших прикордонників, які зараз перебувають на лікуванні та реабілітації в одному з медзакладів Львівщини.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності