• Головна
  • Новини Львівщини
  • На Львівщині поранені захисники отримають грошову допомогу на реабілітацію: Козицький розповів про головне за добу

На Львівщині поранені захисники отримають грошову допомогу на реабілітацію: Козицький розповів про головне за добу

На Львівщині поранені захисники отримають грошову допомогу на реабілітацію: Козицький розповів про головне за добу

Доба минула без повітряних тривог

Голова Львівської ОВА Максим Козицький розповів про події 28 квітня у Львівській області.

  • Наші захисники й захисниці, які через поранення чи захворювання мають статус «особа з інвалідністю внаслідок війни», можуть отримати матеріальну допомогу на реабілітацію з обласного бюджету. Як подати заяву та деталі – тут. 
  • На Львівщині триває прийом заявок для впровадження заходів з підвищення енергоефективності в межах Комплексної програми підвищення енергоефективності, енергозбереження та розвитку відновлюваної енергетики у Львівській області на 2021-2025 роки. Станом на зараз заявки подали уже 14 громад. Прийом триває до 1 травня включно. 
  • У Новому Яричеві відкрили ЦНАП. Тут надаватимуть майже 200 послуг для понад 18 тисяч жителів громади. 
  • 20 проєктів з переробки зернових, олійних, бобових культур можуть отримати фінансову підтримку в межах Програми USAID АГРО. Сума субгранту становитиме від 10 до 36 млн гривень. 
  • У Яворівському районі благодійний фонд «Карітас Львів УГКЦ» надав 100 продуктових наборів для вимушених переселенців, які проживають в одному із санаторіїв, а також для місцевих пенсіонерів та з числа ВПО. Норвезька рада у справах біженців передала 17 пакунків для сімей-ВПО, де є діти віком до 4 років. Допомогою забезпечили в межах роботи Консультативно-координаційного центру при Яворівській районній військовій адміністрації. 
  • Кожен донор, який здасть кров у Львівському обласному центрі служби крові упродовж травня, зможе отримати сертифікат у театр чи музей в межах акції «Здавай кров – надихайся культурою!». Це ініціатива департаменту з питань культури, національностей та релігій і департаменту комунікацій та внутрішньої політики Львівської ОВА, а також Опікунської ради обласного Центру служби крові та медичної установи.

Нагадаємо, LVIV.MEDIA розповідало про головні новини Львівщини за 27 квітня.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності