У квітні пенсіонерам Львівщини на виплати спрямували 3,2 млрд грн

пенсія
Фото: Freepik

На виплату субсидій спрямували 298,9 млн грн

На Львівщині завершили фінансування пенсій за квітень. На виплати пенсіонерам спрямували 3,2 млрд грн. Зокрема, через АТ «Укрпошта» на виплату спрямували 0,8 млрд грн та через уповноважені банки – 2,4 млрд грн.

Про це повідомляють у Львівській обласній військовій адміністрації.

На виплату субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу мешканцям Львівщини спрямували 298,9 млн грн. На страхові виплати було виділено 213,4 млн грн, у тому числі на оплату лікарняних – 87,7 млн грн.

Також зазначається, що у Львівській області перебуває 661,8 тис. одержувачів пенсі. Серед них 33,4 тис. осіб є пенсіонерами силових відомств, 118,2 тис. осіб одержують житлову субсидію, 77,4 тис. осіб отримують пільги та 15,1 тис. осіб одержувачі страхових виплат.

Нагадаємо, у Раді зареєстрували проєкт закону № 9212 про обов’язкове накопичувальне пенсійне забезпечення. Згідно з пояснювальною запискою, документом передбачається встановити обов’язку участь у системі накопичувального пенсійного забезпечення всіх працюючих осіб віком до 55-ти років. Зокрема, пенсійні внески на користь таких найманих працівників сплачуватимуть роботодавці.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності