На Львівщині чоловік уникнув покарання за побиття дружини, адже вона його пробачила

домашнє насильство
Фото: Freepik

Дружина сказала, що не маж жодних претензій до чоловіка

Сколівський районний суд Львівської області звільнив від покарання чоловіка, який побив жінку, тому що він примирився із потерпілою.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №453/1506/21.

Встановлено, що чоловік працює слюсарем у державному підприємстві «Сколівський ЛГ». Під час конфлікту він двічі вдарив жінку кулаком в обличчя. Від ударів потерпіла впала та вдарилася спиною об дерев’яну підлогу.

У судовому засіданні кривдник визнав свою вину у скоєному та просив закрити провадження у зв’язку із примиренням з потерпілою.

Тим часом жінка у суд не з’явилася, однак подала до суду клопотання у якому просила закрити кримінальне провадження, оскільки зі своїм чоловіком примирилася та не має жодних претензій по факту побиття та надалі мати не буде.

Так, розглянувши матеріали справи, суд вирішив звільнити чоловіка від відповідальності у зв’язку з примиренням з потерпілою.

Нагадаємо, що 18 квітня у Львові на перехресті вулиці Тараса Чупринки та Степана Бандери кремезний чоловік вийшов із автомобіля та накинувся на іншого. За словами очевидців, чоловік, який вийшов із машини, заступився за літню людину, яку ображали та били.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності