Бив сокирою по голові: на Львівщині зловмисник через ревнощі побив чоловіка

сокира
Фото: Freepik

Потерпілий пробачив обвинуваченому скоєне

Стрийський міськрайонний суд Львівської області звільнив від відбування покарання чоловіка, який через ревнощі побив сокирою по голові людину.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №456/3425/22.

Інцидент стався у липні минулого року, однак вирок суд виніс лише у квітні 2023-го. Обвинувачений побив чоловіка під час конфлікту, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. Він виштовхав потерпілого у приміщення кухні, схопив сокирою та вдарив її тупою стороною декілька разів чоловіка по голові.

Внаслідок ударів потерпілий отримав відкрито черепно-мозкову травму, забій головного мозку, перелом склепіння та основи черепа, набряк головного мозку та множинні травми.

Обвинувачений подав до суду угоду про визнання винуватості, якою беззастережно визнав свою винуватість у вчиненому. Також він примирився з потерпілим, який не має до нього жодних претензій. Обвинувачений просив суворо не карати і не позбавляти волі.  

Так, розглянувши матеріали справи, суд визнав чоловіка винним у завданні умисного тяжкого тілесного ушкодження та призначив 5 років позбавлення волі. Однак його звільнили від відбування покарання призначивши 3 роки випробувального терміну.  

Нагадаємо, у Львові посадили за ґрати двох зловмисників, які побили та пограбували неповнолітнього хлопця біля палацу культури ім. Гната Хоткевича. За попередньою змовою двоє зловмисників, перебуваючи на зупинці залізничного транспорту поряд із палацом культури ім. Гната Хоткевича, напали на хлопця, побили його та обікрали.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності