На Львівщині чоловік побив електромонтера за «мітки» на стовпі

кулак

Чоловіка покарали штрафом

На Львівщині чоловік побив електромонтера НГВУ «Бориславнафтогаз» ПАТ «Укрнафта», за те що останній проникнув на його територію та малював цифри на стовпі.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №438/1154/22.

Встановлено, що чоловік побачив електромонтера, який нумерував електроопори, взяв палку та вийшов до нього, де вступив із потерпілим у суперечку під час якої побив останнього. Обвинувачений вдарив палкою електромонтера по руці, після чого кулаками в обличчя.

У суді обвинувачений свою провину визнав повністю та пояснив, що у день інциденту знаходився вдома. Він побачив, що на земельній ділянці його батька знаходиться невідомий йому чоловік у робочому комбінезоні та малював на стовпі цифри. За парканом знаходився ще один невідомий чоловік.

Обвинувачений сказав потерпілому, аби той покинув його територію, однак останній відмовився, після чого і почалася бійка. Чоловік розуміє, що вчинив неправильно та шкодує за скоєне.

Розглянувши матеріали справи, Бориславський міський суд Львівської області вирішив визнати чоловіка винним у нанесенні легких тілесних ушкоджень. Йому призначили покарання у виді штрафу розміром 680 грн.

Нагадаємо, нещодавно у Львові звільнили від покарання хлопця, який жорстоко побив людину. Між хлопцем та потерпілим виник раптовий конфлікт, під час якого обвинувачений почав бити останнього рукою в область спини та грудей. Після того, як потерпілий впав, хлопець продовжував його бити. Внаслідок травм чоловік отримав закритий перелом латеральної кісточки зі зміщенням фрагментів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності