На Львівщині проведуть земельний аукціон: що здають в оренду

земля, гроші

Подати цінову пропозицію можна до 20:00 2 травня 2023 року

На Львівщині 3 травня проведуть земельний електронний аукціон з продажу прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної форми власності.

Про це повідомляють у Львівській обласній військовій адміністрації.

Пропонована ділянка для іншого сільськогосподарського призначення знаходиться на території Перемишлянської територіальної громади за межами с. Брюховичі.

Площа ділянки становить 1,04 га, а стартовий розмір річної плати – 2696,95 грн. Подати цінову пропозицію можна до 20:00 2 травня 2023 року.

У департаменті агропромислового розвитку Львівської обласної військової адміністрації зазначають, що кожен сільськогосподарський виробник, перед тим як брати участь у земельному аукціоні, має можливість ознайомитися з детальною інформацією стосовно кожного лоту.

Нагадаємо, Львівське регіональне партнерство зайнятості оголошує конкурс серед мікро-, малих та середніх релокованих і місцевих підприємств у Львівській області. Основною метою конкурсу є підтримка мікро-, малого та середнього бізнесу у відновленні та розширенні виробництва та підтримка місцевих підприємств, які створюють нові робочі місця на Львівщині для ВПО.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності