Двоє боксерок зі Львівщини тріумфували на чемпіонаті України

Ще дві боксерки здобули «срібло» та «бронзу»

У Хмельницькому днями відбувся чемпіонат України на призи заслуженого тренера з боксу Анатолія Чумакова. За нагороди поборолись понад 400 юніорів та юніорок. Перемогу у цих змаганнях здобули дві боксерки зі Львівщини.

Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОВА.

Так, у ваговій категорії 46 кг чемпіонкою стала досвідчена боксерка з Харкова, яка зараз тренується на Львівщині, чемпіонка Європи Кіра Макогоненко. Крім того, на змаганнях дівчина також виборола титул «Краща боксерка турніру».

Водночас чемпіонкою у ваговій категорії 50 кг стала Діана Дудин, яка тренується у Львівському фаховому коледжі спорту.

Також у ваговій категорії понад 80 кг «срібло» здобула Олена Фринцко з Борислава, яка тренується у Спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву №2. А бронзовою призеркою у ваговій категорії 63 кг стала Анна Пасюкевич з Золочівської ДЮСШ.

Нагадаємо, минулого тижня у литовському Каунасі відбувся фінальний поєдинок 27-го Міжнародного турніру з боксу класу «А» імені Альгірдаса Шоцикаса у ваговій категорії до 63,5 кг. Єдиний представник Львівщини у складі збірної України на цьому турнірі – 21-річний талант Данило Заморило – переміг Султана Мусінова з Казахстану.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності