• Головна
  • Спорт
  • Від поранень, отриманих на війні, помер чотириразовий чемпіон світу з кікбоксингу

Від поранень, отриманих на війні, помер чотириразовий чемпіон світу з кікбоксингу

Від поранень, отриманих на війні, помер чотириразовий чемпіон світу з кікбоксингу

У загиблого залишилась дружина та дворічна донька

У госпіталі від отриманих у бою поранень помер чотириразовий чемпіон світу з кікбоксингу, член виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Віталій Мерінов.

Про це у п’ятницю, 31 березня повідомив Івано-Франківській міський голова Руслан Марцінків.

«Непоправна втрата для Івано-Франківської громади. Вночі від отриманих травм в бою у госпіталі помер Віталій Мерінов», - йдеться у повідомленні.

Віталій Мерінов був членом виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради. А також депутатом Івано-Франківської міської ради минулого скликання.

Довідково:

Віталій Мерінов - чотириразовий чемпіон світу з кікбоксингу, чемпіон України з універсального бою, майстер спорту з боксу.

Віталій Мерінов пішов на війну у перший день повномасштабного вторгнення.

Під час одного з боїв Віталій отримав вогнепальне осколкове поранення в ногу. Одужав і знову повернувся на фронт та боронив Україну до останнього подиху.

У загиблого залишилась дружина та дворічна донька.

Нагадаємо, поблизу Бахмута загинув військовий із Дрогобиччини. 14 березня Іван Савшак востаннє говорив з дружиною по телефону. Опісля зв’язок із бійцем обірвався. Жінка до останнього вірила, що її чоловік живий. Та, на жаль, 15 березня стало відомо, що військовий загинув, потрапивши під ворожий обстріл на Бахмутському напрямку фронту. 

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності