Боксерка зі Львова стала переможницею міжнародного турніру «Dracula Open»

Боксерка зі Львова стала переможницею міжнародного турніру «Dracula Open»

Срібну та бронзову медалі здобули Софія Турбініна та Анастасія Саранюк

Львів’янка стала переможницею Міжнародного турніру з боксу серед юніорів та молоді «Dracula Open», який відбувся у румунському місті Арад.  

Про це пишуть на сторінці Відділення НОК України у Львівській області

Вероніка Панкевич (вагова категорія до 54 кг) за одностайним суддівським рішенням перемогла суперницю з Кіпру і завоювала золоту медаль. 16-річна спортсменка є вихованкою Львівського фахового коледжу спорту та Академії боксу Андрія Котельника (тренери - Р.Джуман, О.Остапчук).

17-річна Софія Турбініна, ШВСМ (тренери - І.Мацюк, Р.Семенишин) поступилася розділеним суддівським рішенням суперниці з Греції та здобула срібну медаль турніру у категорії до 48 кг.

Зупинилася на півфінальній стадії та стала володаркою бронзової нагороди у категорії до 75 кг 17-річна Анастасія Саранюк, ШВСМ (тренери - А.Галуза, Р.Семенишин).

Додамо, напередодні «золото» турніру здобув Іван Завадський.  Це був третій поєдинок 17-річного львівського боксера на турнірі. Так, на шляху до фіналу він переміг суперників з Греції, Румунії та Азербайджану. Зазначимо, що Іван Завадський – вихованець тренера Романа Джумана та Львівського фахового коледжу спорту, а його першим тренером є Валерій Вішньов. Також до підготовки львівського спортсмена залучені Олександр Остапчук і Зорян Шевадзуцький.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності