На Львівщині відновлять ремонтні роботи у школі, яку не можуть побудувати більш як 10 років

На Львівщині відновлять ремонтні роботи у школі, яку не можуть побудувати більш як 10 років

7 квітня було проведено виїзне обстеження будівлі Черницької школи

У селі Черниця на Львівщині немає повноцінного дитячого садка й школи, адже початкові класи змушені вчитись у приміщенні дитсадка. Відтак батьки везуть дітей на навчання в сусідні населені пункти. Понад 10 років тому в селі почали будувати школу, але цей процес триває й надалі.

Приміщення школи потребує повного завершення зовнішніх та внутрішніх робіт, проведення всіх комунікацій та благоустрою території, повідомили в управлінні капітального будівництва Львівської ОВА.

У п’ятницю, 7 квітня, було проведено виїзне обстеження будівлі Черницької школи.

«Збудоване приміщення школи потребує повного завершення зовнішніх та внутрішніх робіт, проведення всіх комунікацій та благоустрою території. Освітні об’єкти для нас є пріоритетом, адже діти повинні навчатися у гідних умовах нової української школи із урахуванням усіх вимог щодо інклюзивності та безбарєрності», – розповів заступник управління капітального будівництва ЛОВА Роман Дуля.

Нагадаємо, на Самбірщині у селі Нижня Яблунька відновлять будівельні роботи в місцевій школі. Загалом заклад розрахований на 360 учнівських місць. Крайні роботи в школі проводились ще у 2019 році. Зазначається, що відновити облаштування об'єкта планують вже у липні цього року.

Довідково:

18 лютого 2011 року розпорядженням голови Львівської ОВА №119/0/5-11 визначено замовником будівництва 12 класних приміщень і реконструкції існуючого блоку школи в с. Черниця Миколаївського району – обласне управління капітального будівництва. Будівельні роботи на об’єкті розпочали у 2011 році. Підрядні організації ТзОВ «Львівський будівельний холдинг» та ТОВ «Будівельна компанія «Захід нео» виконали роботи на понад 20 млн грн.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності