Майже 4 роки стояла без ремонту: на Львівщині відновлять будівельні роботи в одній зі шкіл

Майже 4 роки стояла без ремонту: на Львівщині відновлять будівельні роботи в одній зі шкіл

Крайні роботи в школі проводились ще у 2019 році

На Самбірщині у селі Нижня Яблунька відновлять будівельні роботи в місцевій школі. Загалом заклад розрахований на 360 учнівських місць.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Крайні роботи в школі проводились ще у 2019 році. Зазначається, що відновити облаштування об’єкту планують вже у липні цього року.

«Школа розташована у  Самбірському районі. Крайні роботи на об’єкті проводили ще у 2019 році. Спільно з головою Боринської селищної ради Михайлом Шкітаком провели огляд трьохповерхової будівлі, котра на сьогодні потребує відновлення робіт в частині заміни існуючих інженерних мереж, капітального ремонту коридорів та перепланування навчальних кабінетів, будівництва підпірної стінки з метою убезпечення від зсуву грунту», – сказав заступник начальника управління капітального будівництва Львівської ОВА Роман Дуля.

За його словами, відповідно до оновлених норм в частині безбар’єрності та інклюзивності будівель прийнято рішення щодо коригування проєктно-кошторисної документації з повним інженерно-технічним забезпеченням та благоустроєм прилеглої території.

Нагадаємо, на межі сіл Черниці та Пісочне Стрийського району немає повноцінного дитячого садка й школи, адже початкові класи змушені вчитись у приміщенні дитсадка. Відтак батьки везуть дітей на навчання в сусідні населені пункти. Понад 10 років тому в селі почали будувати школу, але цей процес триває й надалі.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності