Патріотизм потрібно довести практично: Козицький прокоментував ситуацію з УПЦ (МП) на Львівщині

Патріотизм потрібно довести практично: Козицький прокоментував ситуацію з УПЦ (МП) на Львівщині

Керівник області зазначив, що в суспільства – найвищий запит на ліквідацію осередку московського православ’я у Львові

Начальник Львівської ОВА Максим Козицький подякував краянам, які проявили громадянську свідомість й відстояли проукраїнську позицію в тилу.

Так очільник ЛОВА відреагував на останні події щодо УПЦ (МП) у Львівській області.

«Також хочу відзначити позицію органів місцевого самоврядування – як міського, так обласного рівнів. Сьогодні озвучили чимало планів та намірів. Маю надію, що всі політичні сили доведуть на практиці свій патріотизм та ухвалять рішення, які дозволять в правовому полі припинити діяльність сил, котрі під маскою «релігійності» підтримують пропаганду окупанта», - наголосив Максим Козицький.

За його словами, в органів влади та місцевого самоврядування є весь набір необхідних юридичних інструментів і політична воля, а в суспільства – найвищий запит на ліквідацію осередку московського православ’я у Львові.

«Все буде реалізовано – зі збереженням порядку, спокою та всіх матеріальних цінностей і храмів, якими до цього часу користувалися представники «московського патріархату», - додав начальник Львівської ОВА.

Нагадаємо, раніше міський голова Львова Андрій Садовий відреагував на ситуацію з УПЦ (МП) у Львові. Він зазначив, що самобуд на Сихові ліквідують, а приміщення на вулиці Пекарській перейдуть на баланс міста.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності