Три борчині зі Львівщини поїдуть на чемпіонат Європи до Бухареста

Три борчині зі Львівщини поїдуть на чемпіонат Європи до Бухареста

У Бухаресті цього тижня відбудеться чемпіонат Європи серед дорослих та спортсменів до 23 років

Три борчині Львівщини позмагаються на чемпіонаті Європи.

Про це пишуть на сторінці Управління молоді та спорту Львівської ОДА.

У Бухаресті цього тижня відбудеться чемпіонат Європи серед дорослих та спортсменів до 23 років. Серед молоді позмагаються 10 українських борчинь, три з яких тренуються на Львівщині.

У ваговій категорії до 57 кг виступить Олександра Хоменець — 19-річна борчиня з Трускавця, що торік стала віцечемпіонкою світу та найкращою спортсменкою Львівщини за підсумками року. Олександра розпочне боротьбу за медалі 16 березня.

У ваговій категорії до 65 кг Україну представить Оксана Чудик — 21-річна спортсменка, чемпіонка Європи з вільної боротьби, бронзова призерка чемпіонату світу серед спортсменок до 23 років. Перша сутичка в Оксани також відбудеться у четвер.

У ваговій категорії до 68 кг позмагається Манола Скобелська — 19-річна борчиня, що торік виборола бронзу на чемпіонаті світу з вільної боротьби серед спортсменів до 23 років. Перша сутичка у Маноли вже завтра.

Нагадаємо, львівська борчиня Юлія Ткач перемогла у фінальній сутичці вагової категорії до 59 кг Анастасію Нікіту з Молдови (3:2) і здобула золоту медаль Міжнародного рейтингового турніру з трьох видів боротьби Ibrahim Moustafа в Александрії (Єгипет).

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності