Пес врятував життя жителю Золочівщини під час ракетної атаки росіян (відео)

Пес врятував життя жителю Золочівщини під час ракетної атаки росіян (відео)

Житель Золочівщини каже, що якби був у момент «прильоту» у будинку, то, мабуть, загинув би

Вранці 9 березня росіяни ракетами атакували Золочівський район Львівщини. Внаслідок ракетного обстрілу загинуло п’ятеро людей. Втім щонайменше одне життя у цей день врятував місцевий пес.

Про це йдеться у сюжеті «Радіо свобода».

Так, місцевий житель розповів, що його життя врятувала його вівчарка, яка почала скавуліти, відчуваючи небезпеку.

«Пів третьої, ота вівчарка, бачите. Вона скавулить, якщо якісь вибухи. Я встав і кажу: «тихо будь». Я її втихомирив. Ліг далі, бо то пізня година, що буду робити. Все нормально, вона втихомирилась», - розповідає чоловік.

Втім собака згодом знову почала скавуліти й чоловік знову пішов її заспокоювати. Після цього чоловік пішов на кухню, натомість в цей момент пролунав вибух. Житель Золочівщини каже, що якби був в цей момент у будинку, то, мабуть, загинув би.

«Потім знову і я знову виходжу, знову її втихомирив. А тоді «хлоп». В кухні я був. Якби я був тут у хаті, то ви б мене вже сьогодні не бачили. Ви подивіться що там у хаті твориться», - каже чоловік.

Нагадаємо, Росія вночі 9 березня здійснила масовану атаку з повітря по містах України. Відомо про вибухи в Києві, Харкові, Одесі, Херсоні, Миколаєві, Львівщині та Тернопільщині. Детальніше про це можна дізнатись тут.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності