Загибель п’ятьох людей та знищені будинки: що відомо про ранковий ракетний обстріл Львівщини

Загибель п’ятьох людей та знищені будинки: що відомо про ранковий ракетний обстріл Львівщини

Рятувальники ще розбирають завали

Сьогодні зранку, 9 березня, росіяни обстріляли ракетами усю Україну. Постраждала також і Львівщина. Розповідаємо, що відомо про ракетний обстріл в області станом на зараз.

Куди влучили ракети

Спочатку у соцмережах з’явилася інформація про те, що в одному з сіл Золочівщини під час останніх вибухів загинули люди.

Згодом мер Золочева Ігор Гриньків повідомив про трагічний ранок у громаді — загинули люди.

Росіяни ракетами поцілили у Золочівський район. Внаслідок цього зруйновано два приватні житлові будинки.

До проведення робіт від ДСНС залучено 28 людей особового складу, 5 одиниць спецтехніки та кінологічний розрахунок. Роботи з розбору конструкцій зруйнованих будинків тривають.

Кількість загиблих

Спочатку ДСНС та голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомили, що під час проведення робіт з розбору зруйнованих конструкцій будинків рятувальники виявили 4 загиблих людей (2 чоловіків та 2 жінки).

Вже за годину стало відомо, що під завалами знайшли ще одну людину — 59-річного чоловіка.

Ситуація зі світлом

Попри масований обстріл України вночі 9 та вранці березня ситуація з електроенергією на Львівщині лишається стабільною. У четвер, 9 березня, введення графіків відключень наразі не планується.

Зокрема, затримуються й потяги, які прямують до Львова.

Нагадаємо, цієї ночі ворог завдав масованого ракетного удару по об‘єктах критичної інфраструктури України. Росіяни здійснили 81 пуск ракет різного базування. ППО збила із 34 з 48 крилатих ракет Х-101/Х-555, «Калібр», а також 4 БпЛА «Shahed-136/131». Внаслідок організованої протидії 8 керованих авіаційних ракет Х-31П та Х-59 не досягли своїх цілей. Про те, куди влучили росіяни цього ранку, читайте тут.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності