• Головна
  • Новини Львівщини
  • Затримання львівського ексдепутата та звільнення захисника з області: головні новини Львівщини за минулу добу

Затримання львівського ексдепутата та звільнення захисника з області: головні новини Львівщини за минулу добу

Затримання львівського ексдепутата та звільнення захисника з області: головні новини Львівщини за минулу добу

Розповідаємо новини, які ви могли пропустити

  • З російського полону звільнили захисника зі Львівщини. Під час обміну військовополоненими, який пройшов 7 березня, з російського полону повернувся додому захисник зі Львівщини Ігор-Валентин Куляш. Зазначається, що житель смт Жвирка захищав Маріуполь, а у полон потрапив під час виходу з «Азовсталі».
  • Колишню очільницю Львівської обласної організації «ОПЗЖ» Інну Іваночку судитимуть за держзраду. Розслідування встановило, що з 2015 року жінка керувала низкою місцевих проросійських організацій, зокрема забороненої партії «ОПЗЖ» та громадської організації «Український вибір – право народу». Діючи за вказівками спецслужб Росії, вона організовувала та особисто брала участь у проплачених масових заходах, які активно поширювали неправдиві дані для дестабілізації суспільно-політичних настроїв на Львівщині та зміни діючої влади в країні.
  • На Львівщині 8 та 9 березня вимкнуть газ у декількох населених пунктах. 8 березня з 08:00 по 17:00 без газу залишаться жителі сіл Заріччя, Стар’ява, Терло та Лібухова. Вже з 10:00 до 16:00 того ж дня припинять газопостачання й для 110 абонентів у селі Раденичі. Окрім цього, газопостачання буде відсутнім і для жителів села Станків. Там ремонтні роботи проводитимуть з 08:00 08 березня до 17:00 09 березня.
  • До незаконного переправлення чоловіків призивного віку може бути причетний ексдепутат з Львівської області Михайло Міхняк. Через це у чоловіка вже провели обшуки. Під час них вдома у підозрюваного поліція знайшла докази, зокрема фіктивні документи. Відомо, що Михайло Міхняк був депутатом Рудківської міської ради від партії «Укроп», минулого року заснував та керує ГО «Корпус сприяння армії.

Нагадаємо, LVIV.MEDIA розповідало про те, якою буде погода на 8 березня.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності