Ексдепутат зі Львівщини причетний до незаконного переправлення ухилянтів за кордон — ЗМІ

Ексдепутат зі Львівщини причетний до незаконного переправлення ухилянтів за кордон — ЗМІ

Михайло Міхняк був депутатом Рудківської міської ради від партії «Укроп»

До незаконного переправлення чоловіків призивного віку може бути причетний ексдепутат з Львівської області Михайло Міхняк.

Про це пише Zaxid.net 7 березня.

Через це у чоловіка вже провели обшуки. Під час них вдома у підозрюваного поліція знайшла докази, зокрема фіктивні документи.

«28-річний житель Самбірщини сприяв у виготовленні фіктивних документів, які надавали право чоловікам призовного віку виїхати на територію іншої держави. Під час санкціонованих обшуків у зловмисника вилучили документи, чорнові записи та інші речові докази, що підтверджують його причетність до організації незаконного переправлення осіб через кордон України», — розповіли у пресслужбі правоохоронців.

Відомо, що Михайло Міхняк був депутатом Рудківської міської ради від партії «Укроп», минулого року заснував та керує ГО «Корпус сприяння армії.

Нагадаємо, про затримання спільника ухилянтів, який переправляв їх за кордон повідомили сьогодні, 7 березня. Маючи зв’язки у відповідних органах, він сприяв виготовленню для них фіктивних документів, які надавали право чоловікам виїхати на територію іншої держави.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності