Біатлоністки зі Львівщини вибороли «бронзу» на етапі юніорського кубка IBU в Естонії

Українки поступилися німкеням та француженкам

У суботу, 11 лютого, в естонському місті Хаанья естафетними гонками завершився третій етап Юніорського кубка IBU з біатлону. Відмінно виступили спортсменки зі Львівщини, які здобули «бронзу» серед юніорок.

Про це повідомили у відділенні Національного олімпійського комітету України у Львівській області.

Так, у складі української збірної юніорок перший етап бігла Олена Городна зі Львівщини й впоралася відмінно, передавши другою естафету Олександрі Меркушиній. На другому місці побігла на третій етап і Юлія Городна, яка також другою передала естафету Дарині Чалик. Проте два промахи Дарини на другому вогневому рубежі відкинули Україну на третє місце – «золото» здобули німкені, «срібло» - француженки.

Додамо, що 18-річна Олена Городна та 21-річна Юлія Городна - вихованки Новояворівської дитячо-юнацької спортивної школи «Янтар» і Львівського обласного центру олімпійської підготовки з зимових видів спорт. Днями Юлію Городну (і стрільця Павла Коростильова) члени виконкому Відділення НОК України у Львівській області на традиційному щомісячному голосуванні назвали найкращою спортсменкою Львівщини за підсумками січня 2023 року.

Зазначимо, що далі українські біатлоністи виступлять на Юніорському чемпіонаті Європи, який наступного тижня розпочнеться в Латвії.

Нагадаємо, Олена Городна зі Львівщини виборола три медалі на юніорському чемпіонаті України з біатлону.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності