Новий Дія.Центр і цифровізація освіти: Козицький розповів про головне в області за добу

Максим Козицький

За останню добу в область прибуло більше ніж 130 ВПО

26 січня на Львівщині оголошували повітряну тривогу лише один раз. Небезпека тривала 4 години. Відбулась чергова масована ракетна атака по території України, однак на Львівщині все спокійно.

Про це повідомляє у Telegram голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Максим Козицький наголосив, що попри постійну загрозу ракетних ударів, Львівщина продовжує піклуватись про своїх мешканців. Відтак, у Самбірському районі для 24 тисяч жителів Боринської ТГ відкрили новий Дія.Центр.

За останню добу двома евакуаційними потягами до Львова прибули 76 осіб. Також двома автобусами прибули ще 52 внутрішньо переміщені особи.

Із Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру відправили вже 32-ий медичний конвой із хворими дітьми. Цього разу — у найкращі лікарні Нідерландів та Чехії.

За словами голови Львівської ОВА, в області впроваджують проєкт SELFIE, який має на меті оцінити рівень цифровізації освіти. Також організатори проєкту сприятимуть цифровій трансформації Львівщини та створять сприятливі умови для формування цифрового освітнього середовища. Заявки на участь у проєкті вже подали 900 закладів освіти Львівської області.

Окрім цього, за ініціативи Львівської ОВА, понад 100 творів українських митців вперше представили у швейцарському місті Лугано. Мета цієї експозиції — продемонструвати майстерність українців, залучити кошти для творчих людей з нашої держави та допомогти тим, хто постраждав через війну.

Нагадаємо, зі Львова до Польщі на зберігання вивезли картини Яцека Мальчевського. Вони зараз виставлені для огляду у залах Національного музею у Познані.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності