На Львівщині покарали ухилянта, який незаконно хотів виїхати за кордон

Чоловік підробив свідоцтва про народження дітей

Яворівський районний суд Львівської області виніс вироку чоловіку, який підробив свідоцтва про народження дітей та намагався незаконно покинути Україну.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №944/352/23.

На початку січня 2023 року чоловік умисно виготовив підроблені офіційні документи про те, що він є батьком трьох дітей. Для виготовлення нотаріально завірені копії свідоцтв про народження він використав реквізити «Печерського районного у м. Києві відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у місті Києві» та «Приватного нотаріуса Бориспільського районного нотаріального округу Київської області».

Вже 18 січня зловмисник, пред’явивши документи інспектору Держприкордонслужби, намагався виїхати з України у пункті пропуску «Краківець».

Суд розглянув обвинувальний акт щодо вчинення кримінального проступку без проведення судового розгляду в судовому засіданні. Чоловіка визнали винним, тепер він повинен заплатити штарф у розмірі 8,5 тис. гривень.

Нагадаємо, львівським поліцейським вдалося викрити схему незаконного переправлення військовозобов’язаних чоловіків за кордон. Вони організували виготовлення фіктивних документів, що дають зможу громадянам України уникнути від мобілізації у ЗСУ та виїхали за кордон у період дії воєнного стану.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності