• Головна
  • Україна
  • Впав в урвище та не міг вилізти: на Закарпатті ухилянт влаштував «перегони» з прикордонниками

Впав в урвище та не міг вилізти: на Закарпатті ухилянт влаштував «перегони» з прикордонниками

Ухилянт

Щоб дістати чоловіка, довелося викликати рятувальників

На Закарпатті 5 січня прикордонникам Мукачівського загону разом із рятувальниками довелося діставати військовозобов’язаного, який впав з обриву.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Увечері прикордонний наряд знайшов поблизу кордону чоловіка, який планував незаконно потрапити до Румунії. Він спробував втекти, проте далеко забігти не зміг, далися взнаки незнання місцевості та темний час доби.

Уже на перших хвилинах «перегонів» із прикордонниками утікач оступився та впав у 10-ти метровий обрив, з якого не зміг вибратися самотужки. Після невдалих спроб допомогти постраждалому прикордонники викликали на допомогу рятувальників та бригаду швидкої допомоги.

Чоловіка дістали з урвища. На щастя, значних ушкоджень він не зазнав.

(ВІДЕО) ПІСЛЯ ПЕРЕГОНІВ ІЗ ПРИКОРДОННИКАМИ, УХИЛЯНТА ІЗ ПАСТКИ ДІСТАВАЛИ РЯТУВАЛЬНИКИ🔸 На Закарпатті прикордонникам Мукачівського загону довелося разом із ДСНСниками рятувати військовозобов’язаного, який впав з обриву.🔸 Учора ввечері прикордонний наряд відділення «Солотвино» у ході реалізації інформації, наданої офіцерами оперативно-розшукового відділу, виявили поблизу кордону особу чоловічої статі, яка мала намір незаконно потрапити до Румунії.Не бажаючи зустрічі із охоронцями держрубежу, невідомий спробував накивати п’ятами, проте далеко утекти не зміг, далися взнаки незнання місцевості та темний час доби. 🔸 Вже на перших хвилинах «перегонів» із прикордонниками, утікач оступився та впав у 10-ти метровий обрив, з якого не зміг вибратися самотужки. Після невдалих спроб допомогти постраждалому, прикордонники викликали на допомогу рятувальників та бригаду швидкої допомоги.Чоловіка дістали з урвища. На щастя значних ушкоджень він не зазнав.🔸 У ході з’ясування обставин правопорушення, утікач зізнався прикордонникам у своїх намірах незаконно перетнути кордон річкою Тиса. Сам чоловік прибув на Закарпаття із Запорізької області. Стосовно правопорушника склали адмінпротокол, справу скерували до суду, а самого втікача вже невдовзі передадуть до обласного відділу комплектування.

Posted by Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон on Thursday, January 5, 2023

У результаті утікач зізнався прикордонникам, що хотів незаконно перетнути кордон річкою Тиса. Сам чоловік прибув на Закарпаття із Запорізької області.

Стосовно правопорушника склали адмінпротокол, справу скерували до суду, а самого втікача вже невдовзі передадуть до обласного відділу комплектування.

Нагадаємо, на Львівщині піймали 51-річного чоловіка, який за гроші переправляв військовозобов’язаних за кордон. Чоловік виготовляв своїм «клієнтам» підроблений дипломатичний паспорт України. Свої послуги він оцінював у 4 000 доларів США.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності