На Львівщині за 184 млн грн продають гірськолижний курорт «Буковиця»

«Буковиця»

Площа земельної ділянки курорту становить понад 15 га

На Львівщині за 184,3 млн гривень продають спортивно-відпочинковий комплекс «Буковиця».

Відповідний аукціон опублікували на «Prozorro.sale».

Комплекс «Буковиця» розташований у Бориславі неподалік курортів Трускавець та Східниця. На продаж виставлений готельний комплекс площею 2 тис. кв. м з готелем, кафе, прокатом для обслуговування туристичних груп з наявністю понад 700 од. гірськолижного спорядження.

Площа земельної ділянки курорту становить понад 15 га, площа готелю на 24 номери — 2 тис. кв. м. Також у спортивному комплексі є власний паркінг на 600 автомобілів, озеро об’ємом 10 тис. куб. м, медпункт та дитяча школа спортсменів площею 130 кв. м.

Також у гірськолижному курорті є три траси різної протяжності: 1050 метрів, 850 метрів та 1400 метрів.

Зазначається, що для розвитку інфраструктури курорту відведено 15 га землі та розроблено проєкт для будівництва парку розваг цілорічного формату. Орієнтовна вартість інвестицій становить 4 млн дол.

Окрім того, розроблено та затверджено проєкт будівництва дороги з пішохідними та велосипедними доріжками й системою освітлення.

У гірськолижному курорті є три траси різної протяжності: 1050 метрів, 850 метрів та 1400 метрів.

Серед іншого, у літній період комплекс відвідують близько 2 тис. осіб на тиждень, у весняно-осінній – 1 тис. осіб на тиждень.

Зазначимо, що гірськолижний курорт «Буковиця» вже не вперше виставляється на продаж. Зокрема, перший раз через майданчик «Prozorro.sale» комплекс пробували продати у 2020 році. Тоді вартість комплексу становила 135 млн грн, втім аукціони не відбулися.

Ще декілька разів «Буковицю» виставляли на продаж у 2021 році з вартістю 166,5 млн грн, однак аукціони теж не відбулися.

Додамо, курорт на схилі гори «Буковиця» офіційно відкрили у січні 2016 року. За даними аналітичної системи Youcontrol, ТзОВ «Буковиця» зареэстрували у 2013 році. Кінцевим бенефіціарним власником курорту є Світла Мицак, ймовірно, дружина бізнесмена та депутата Бориславської міської ради Віталія Мицака. Зокрема, серед засновників курорту, окрім Світлани Мицак, є Ярослава Конц, Роман Дубак, Наталія Симович, Володимир Фірман та Віталій Мицак.

Нагадаємо, у Винниках, що біля Львова, з’явиться спеціалізована клініка для людей, які постраждали від війни з рф. Клініку створять на базі Superhumans Center, відкриття якого заплановане на квітень 2023 року. Проєкт одразу поєднуватиме три важливі аспекти: медичний, психологічний та соціальний.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності