Пожежа у багатоповерхівці та Святвечір для бездомних людей: головні новини Львівщини за 8 січня

Львів
Фото: LVIV.MEDIA

Розповідаємо новини, які ви могли пропустити

  • У неділю, 8 січня, вогнеборці у Львові загасили пожежу в багатоповерхівці та врятували 6 осіб. Так, 8 січня о 14:08 рятувальники отримали повідомлення про пожежу на вул. Кульпарківській, 139. Палало в загальному коридорі на дванадцятому поверсі дванадцятиповерхового житлового будинку.
  • У Львові для людей, які через різні життєві обставини не мають домівки, організували Святвечір. Окрім святкового частування, відбулись спільна молитва та колядування.
  • У неділю, 8 січня, на площі Пам'яті у Самборі скорботно та на колінах жителі громади зустріли 41-річного загиблого захисника України Сергія Калину. Після спільної молитви тіло Героя колоною супроводили до залу органної та камерної музики, де відбувся парастас та чин похорону.
  • У неділю, 8 січня, у латвійській Сігулді командною естафетою завершився 4-й етап Кубка світу із санного спорту. Збірна України у складі Олени Стецків (Львівщина), Андрія Мандзія (Тернопільщина) та екіпажу-двійки Ігоря Гоя (Тернопільщина) / Ростислава Левковича (Львівщина) фінішувала із шостим результатом.

Нагадаємо, львів’янин передав 300 тисяч доларів людині, яка повинна була купити для нього за ці гроші біткоїни. Вони зустрілися на заправці, де чоловік віддав гроші посереднику. Проте він не виконав своїх зобов`язань та не перерахував чоловікові вказану монету в той же день.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності