Збив пішохода: на Львівщині студент відбувся умовним терміном за скоєну аварію

Потерпілий отримав важкі травми

Бродівський районний суд Львівської області покарав умовним терміном студента, який на пішохідному переході збив людину.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи № 439/1616/22.

Аварія сталася 7 жовтня. Обвинувачений, перевищуючи дозволену швидкість, їхав по вул. Івана Франка у Бродах на мотоциклі. Під час руху він не пропустив пішохода, який переходив дорогу на нерегульованому пішохідному переході, та наїхав на нього.

Внаслідок аварії пішохід отримав відкритий перелом кісток правої гомілки, закритий перелом лівої стегнової кістки, струс головного мозку та садини на обличчі.

У суді чоловік визнав свою провину та заявив про укладення угоди про визнання винуватості. Так, суд затвердив угоду про визнання винуватості та призначив покарання у виді позбавлення волі строком на три роки. Однак обвинуваченого звільнили від основного покарання, встановивши два роки іспитового строку.  

Нагадаємо, 9 грудня в одному зі сіл Стрийського району сталась смертельна ДТП. На дорозі Київ — Чоп водій автомобіля BMW наїхав на пішохода — місцевого мешканця віком 48 років. Після наїзду потерпілого відкинуло на зустрічну смугу, де він потрапив під колеса вантажівки «Вольво» з напівпричепом під керуванням 30-річного жителя Трускавця.

 

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності