Дві вагітні українки та дитина потрапили у ДТП у Польщі

поліціія Польщі

Одну з жінок довелося вирізати з розтрощеної автівки

Неподалік від польсько-українського кордону трапилась ДТП з кількома автомобілями. Внаслідок аварії двох вагітних українок і 15-місячну дитину доставили до лікарні.

Про це пише ukrayina.pl, посилаючись на rzeszow-news.pl.

Аварія трапилася 11 грудня близько 15:30 на автомагістралі А4 перед польсько-українським пунктом перетину кордону в Корчовій.

Згідно з попередніми висновками поліцейських, 50-річний водій BMW через власну необережність зіштовхнувся із Hyundai.

«Сила удару була такою, що Hyundai в’їхав у задню частину Volvo та Kia. Всі стояли в черзі до прикордонного переходу», — розповідає Анна Длугош, пресофіцерка повітової комендатури поліції в Ярославі.

Аби уникнути наїзду на учасників ДТП, водій Audi, який їхав позаду BMW, найімовірніше, внаслідок різкого гальмування зачепив енергомістке огородження.

У першій аварії постраждали дві вагітні жінки та 15-місячне немовля. Усі вони громадяни України.

«Всі троє були пасажирами Hyundai. Одну з вагітних жінок затиснуло в машині, довелося використати обладнання для різання листового металу», — додає Анна Длугош.

Крім того, постраждали двоє людей з Audi (жінка та 7-річна дитина), яких також госпіталізували. Їхню національність у поліції не вказали. Кілька годин автомагістраль А4 у бік прикордонного переходу була повністю заблокована. Після 20:00 одну смугу відновили для руху.

Нагадаємо, у Польщі українцю загрожує довічне ув’язнення за вбивство співмешканки.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності