На Львівщині змінився керівник регіонального сервісного центру МВС

В. о. керівника сервісного центру МВС у Львівській області є Едуард Савік

Олександр Малашко пішов з посади керівника регіонального сервісного центру МВС у Львівській області.

Про це LVIV.MEDIA повідомили у пресслужбі державної установи.

«Це не було звільнення. Рішення покинути посаду керівника регіонального сервісного центру МВС було особистим рішенням Олександра Малашко. Наразі виконуючим обов’язки керівника РСЦ у Львівській області є заступник керівника Савік Едуард Анатолійович», — розповіли у пресслужбі регіонального сервісного центру МВС у Львівській області.

Також про своє рішення піти з посади керівника РСЦ ГСЦ МВС у Львівській області повідомив Олександр Малашко у Facebook.

«Дорога довжиною понад 26 років. Це мій особистий шлях в системі Міністерства внутрішніх справ. Шлях мого становлення, маленьких і великих перемог, шлях, який я долав і ріс — професійно, психологічно. Шлях, який дав мені безцінний досвід роботи з різними людьми у різних обставинах. Цього тижня я завершив свою роботу у сервісних центрах МВС та системі Міністерства внутрішніх справ, але „кожен фініш — це, по суті, старт“», — йдеться у повідомленні у Facebook.

Зазначимо, Олександр Малашко був керівником регіонального сервісного центру МВС із 6 травня 2020 року.

Нагадаємо, пройшло сім років від моменту, як в Україні МРЕВ реформували у сервісні центри МВС. Власне тепер українським водіям не потрібно стояти в «живих» чергах та можна отримувати послуги в офісі у форматі «Open Space». Про те, які зміни відбулись та які послуги з'явились для українських водіїв, в інтерв’ю LVIV.MEDIA раніше розповів керівник регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Львівській області Олександр Малашко.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності